Thursday, October 11, 2012

Minu Hispaania, 5. päev


(Seda kõike kirjutan ma nüüd Girona lennujaamast. Meil on KÕIGEST 12 tundi lennukini veel aega..)

Järgmine päev oli sajune. Tegelikult oli see juba ammu ette teada, niiet erilist üllatust ei olnud. Magasime kaua ja seejärel läksime veel avastamata linnaosi avastama. Ega seal midagi väga uut enam polnud, mingi suur kasiino oli ainult. Ilus ehitis tegelikult.

Tahtsime veidi šopata ka ja suundusime ranna juurde ja seal olid järsku mingid ralliautod. Tuli välja, et 13. oktoobril pidigi mingi Costa Brava ralli toimuma. Njaa, aga vihma hakkas sadama ja ma olin ju loomulikult ainult seeliku ja pluusiga, niiet liikusime kiirsammul hotelli tagasi. Sellest hoolimata olime mõlemad lõpuks mõnusalt läbimärjad... See selleks.

Hiljem otsustasime siiski Lloret de Mari peale šoppama minna, sest see oli üsna viimane aeg, et meeneid ja muud kraami osta. Samuti käisime toidupoes, sest tegelikult tahtsime juba ammu kohaliku traditsioonilise alkoholi ehk sangria ära proovida. Koos jää ja apelsiniviiluga polnudki kõige hullem, kuigi maitses nagu mingi eriti odav vein.

Tegelikult ei osanudki vihma tõttu eriti midagi rohkem ette võtta. Ootasime ainult homset päeva, sest ilmateade lubas täiesti selget päikselist ilma ja ligi 28 kraadi sooja...

Natukene lihtsalt ilusaid pilte:





No comments:

Post a Comment