Saturday, October 13, 2012

Minu Hispaania, 3. päev


Järjekordne ülimõnus hommik rõdul päikese käes võikude ja pan de ajodega, mis on sellised küüslaugu ja mingite vürtsidega krõbedad saiad, mis on oliiviõliga immutatud, nämm.. kohalikud pidavat seda kogu aeg hommikusöögiks sööma.

Hea meelega oleks tahtnud kohe basseini äärde päevitama jääda ja vahepeal ujuda, aga kohe läks pilviseks, niiet mõtlesime pigem linna jalutama minna. Seadsime sammud Jardins de Santa Clotilde suunda, mis oli üks suur ja üliilus pargilaadne koht, paljude erinevate taimedega ja suurepäraste vaadetega. Loomulikult tuli ka päike jälle kohe välja...
Jardins de Santa Clotilde


Igatahes saime seejärel natuke hotelli juures päevitada ja isegi ujumas ära käidud (success!). Ühtegi päevitusranti küll eriti veel ei paista, aga loodan väga, et natuke jumet ikka saab ka.

Kuna kõhud olid jälle tühjad, siis otsustasime teha kolmanda katse ning linnas mõnes söögikohas maanduda. Pärast pikkkkka jalutuskäiku ja otsustusvõimetust istusime hotelli lähedale kohvikusse maha ja saime esimest korda väljas süüa. Midagi erilist seal ei olnud, šnitsel ja liha friikartulitega... aga oleme suht loobunud juba, et midagi erilist kuskilt leiame. Siin on kõik kohad itaalia ja prantsusmaa mõjutustega ja nende köögid sisaldavad teadagi pitsasid, pastasid ja tigusid. Õige paella (hispaania rahvustoit, riisiroog mereandidega) leidmiseks peaks vist teist korda tagasi reisima ja kuskile Lõuna-Hispaania poole liikuma.

Seejärel järjekordne 2-eurone Lambrusco hotellitoas ja vara magama, sest homme on ka vara äratus... ees ootab päev Barcelonas!

No comments:

Post a Comment